Onsdag

Den härliga sommarvärmen har varit med oss idag också och nog sjutton har den kommit för att stanna.
Imorse tog Molly sovmorgon och vaknade vid 9:30, då hade jag varit uppe en timme.
Vi åkte iväg till babyland och kollade på en smidig liten paraplyvagn som vi kan ha med på resor. Hoppas hitta nån liknande billigare på blocket. Vi inhandlade lite nya nappar till nappflaskan och hoppas att det är pga napparna som hon inte vill ta flaskan. Ett paraply till vagnen för att skydda mot solen och en cd-skiva med en massa barnsånger köpte vi också.
Sen poppade vi barnsånger i bilen och körde mot Lotta och Alexander som bor i Riksby inte långt från oss. Lotta och jag gick på gravidvattengympan tilsammans och hon fick barn 4:e januari. Jättekul att ses och en massa att snacka om hade vi. Lotta bjöd på lunch och sen tog vi en promenad runt den fina sjön som ligger där. Molly sov skönt i skuggan av paraplyet.

Sen åkte vi hem, parkerade bilen hemma och gick ner till Solna C för att möta upp Olof. Jag hade bokat tid för frans och brynfärg och fick ha en skön lyxig halvtimme med slutna ögon. Olof och Molly strosade i centrumet och när jag var färdig gick vi till Sundbyberg. Olof fick köpa sig en ny mobil, vilket kanske var på tiden eftersom hans nuvarande fungerar sådär.
Vi slank in på Maxi och handlade lite. Gick hem och packade en väska med lite smått och gott, tog med oss en grill och gick ner till Skyteholmsparken och grillade. Supermysigt!
Nu har lillskvibban och Olof myst klart framför tvn, Molly har somnat och det är nog faktiskt dax för sängen snart.

                                       



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0