Vecka 49

I onsdags efter dagis överraskade vi barnen och åkte till Fjärran. En helkväll i plurret med en middag i baddräkt. En höjdare tyckte nog både barn och föräldrar. 


Även den här veckan fick jag och Petra njuta av solen på vår joggingrunda.


I fredags skickade vi iväg pappan till Budapest. Grabbgänget hade fixat svensexa till Johan som ska gifta sig och den hade de en hel helg. Trots att passet låg kvar hemma så kom pappan iväg :) 
Mamman och barnen sov i Hemlingby fredag till lördag. Barnen och mormor fixade pepparkakshus med tillhörande pepparkakor.


På lördagen tog vi med oss mormor hem till Hille, morfar skulle på julbord. På kvällen kom Johanna och Tobbe. Barnen bjöd på dansshow och vi dekorerade pepparkakshuset. Mamman fick inte göra nåt, Tobbe skulle göra allt. Emma somnade till sist på Tobbes arm och Molly såg sin chans och tvingade stackars Tobbe att bygga lego nästan till midnatt.


På söndagen stannade mormor hemma med Emma medans jag och Molly åkte till travet. Sista gången och det bjöds på  ridning, körning och fika.

Barnen och mormor åkte sen och shoppade julklappar medans mamman gjorde julgodis. På eftermiddagen åkte vi och hämtade en trött pappa som kom med tåget.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0