Gotland

Tredje helgen i januari tog vi båten över till Gotland. Kusinerna Patrik fyllde 18 och Julia 13 och det ville vi förstås vara med och fira! 
Resan över började så där eftersom vi möttes av den här lappen på vår hyttdörr:
 
 
Tydligen var hytten nerspydd och vi gick absolut med på ett hyttbyte. Med på båten var också Kevin, Emilia, Maria och Fredrik. Eftersom båten gick vid 9 på kvällen var det väldigt skönt med hytt där vi slumrade till allihopa. Kom fram till ön närmare halv 1 och välkomnades med goda korvmackor hos fammo och faffa. 
Vi drog och sedan bort till flygeln där vi slumrade sött.
 
På lördagen efter frukost hängde jag med Maria och Kevin in till stan på jeansjakt. Papporna och barnen gick ut till stallet.
På kvällen var det 18-års fest med väldigt god mat och det är alltid så trevligt när vi samlas allihopa.En fest där jag tror att Olof och Fredrik stängde stället :)
 
 
Kusinerna uppradade
 
 
Saffranspannkaka!
 

På söndagen blev det rätt mycket vila. På eftermiddagen fick Molly följa med ut i stallet och fick en ridtur på Predor! Lycka! Hon fick också ta ut den lilla shettisen Dollan på gången och borsta. Lycka igen!
 
 
 
 
 
Vi hade tagit ledigt även måndag och tisdag för att få stanna lite längre och måndagen bjöd på ett alldeles underbart väder! Vi packade fikaväskan och åkte till Ekstakusten och grillade korv.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så otroligt vackert!
 
Tisdagen bjussade också på solsken och vi tog en tur in till Visby. Strosade längst strandpromenaden, hälsade på apskräcken i Botaniska, slank in på lekstugan och åt raggmunkslunch vid hamnen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och på eftermiddagen var det dax att tacka för oss och bege oss hemåt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0