Göteborgs helg

Vi tog ledigt från jobbet torsdag och fredag i början på september och gjorde en tripp ner till Göteborg för att hälsa på familjen Rosvall/Svensson.
Resan ner gick perfekt, vädret var bästa tänkbara och det var väldigt skönt att inte behöva stressköra. Vi kom upp i tre stopp och det sista tog vi på vår favvorastplats vid Ödeshög. 
 
 
 
Vi kom fram på eftermiddagen och efter kramkalas njöt vi av god mat och dryck. Barnen lekte för fullt och Molly tyckte att det var jättespännande att få låna Villes våningsäng sen när det blev läggdax.
 
 
På fredagen var Hanna och barnen lediga och vi packade lite korv & bröd och åkte till Miljöarken i Råda. Där finns det klätterbanor, lekplatser och djur som man får gå in till. Vi hittade en väldigt söt kanin som vi av någon anledning kallade för Gunnar ;)
 
 
 
 
 
 
 
Efter lek och fika så åkte vi till Råda Säteri där vi kollade på hästarna och kände på vattnet i sjön.
 
 
 
 
 
 
Sen var det dax att styra bilarna mot Liseberg! 
 
 
Nu kör vi!
Och det gjorde vi verkligen! Barnen jublade och åkte nästan alla karuseller som de kunde åka och vi vuxna var inte sämre vi. Mollys favorit var Lisebergsbanan (berg och dalbana) och Emmas favorit var Hissningen (litet fritt fall) och pappa Olofs min när han och Johannes hade "landat" med Helix talade för sig. De var helt saliga och det hade tom blivit en spontanapplåd när de stannat.
Det togs körkort på både bilar och båtar, vi åkte flumride, Balder, kanonen, Colorado, Rabalder, kaninresan mm och avslutade en fantastisk dag med en tur i Lisebergshjulet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På lördagen åkte vi till Freeport och shoppade lite. Ännu en dag med ett fantastiskt väder och när vi kom hem igen hoppade barnen i poolen. Kvällen bjöd på kubbmatch, god mat och film (för de som orkade vara vakna ;) )
 
 
 
 
 
 
 
På söndagen var det dax att ta farväl från Göteborg och börja att bege oss hemåt. 
Vi tog vägen förbi Örebro och stannade till i Frövi på fika och kusinlek.
Tack snälla för en fantastisk helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0