Stockholmshelg

På fredagen hade vi Hanna och Frida med familjer på middagsbesök. Det blev pizza :)
Barnen lekte för fullt och trähästen hade inte en lugn stund.
 
 
På lördagen efter frukost åkte vi till Solna. Vi tog en lunch på Subway och hann shoppa lite på rean innan det var dax att åka till Globen och bänka oss för Disney on Ice! Showen var till allas belåtenhet och snögubben Olof från Frost fick absolut mest aplåder. Showen höll på i två timmar och barnen satt stilla varenda minut.
Efter att ha trängt oss förbi alla stånd med svindyra leksaker, ballonger, plastsvärd och gosedjur som självklart alla barn vill ha, tog i bilen till Sveavägen och åt middag på Jensen bofhus. På den restaurangen finns det en glassbuffé där man får hämta hur mycket glass, strössel och såser som man vill. Uppskattat? Väldigt!
 
 
 
 
 
 
 
Efter middagen åkte vi hem till Solna och checkade in på hotellet. 
 
 
 
 
 
 
På söndagen efter hotellfrukosten tog vi en nostalgitripp genom Solna. Åkte förbi gamla lägenheten, Mollys dagis, Bullens bageri, Maxi, nya Swedbankkontoret mm. Molly minns inte mycket och Emma undrar fundersamt vart hon var nånstans.
Tänk att här bodde vi förr..
 
Sen åkte vi hem till famljen Färje/Eklund och Molly fick äntligen träffa Samuel och Evelina! Signe saknades eftersom hon flyttat söderut. Fortfarande lika fashinerande över hur fort de finner varandra och springer omkring inte mer än några meter ifrån varandra och helst hand i hand. 
Vi gick ut till lekparken en stund och tog sedan en promenad till centrum där vi åt lunch på en asiatisk restaurant hela ligan! Tre familjer och 7 barn, inga problem! Så kul att ses och en suverän helg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0